Hoe werkt het?

Samen gaan we onderweg naar de grote dag. Na een vrijblijvende kennismaking (kan ook via skype of facetime), kunnen jullie bij een wederzijdse klik Ja zeggen tegen mij als trouwambtenaar. Na bevestiging van de opdracht, maken we alvast een afspraak voor jullie ‘Trouwgesprek’. Dit is een gesprek met ons drieën, zo’n vier weken voor jullie trouwdatum. Tijdens dit gesprek zal ik gedurende ongeveer 1,5 uur veel vragen stellen. Het Trouwgesprek gebruik ik als input voor de speech die ik tijdens de ceremonie zal voordragen. Daarnaast nemen we natuurlijk het hele programma van de ceremonie met elkaar door. Mochten jullie het willen, dan neem ik rond deze periode, ook telefonisch contact op met enkele getuigen en familieleden. Voor de ultieme persoonlijke touch van jullie verbintenis!

Wanneer jullie mij als trouwambtenaar verbinden aan jullie grote dag, kijken we samen naar jullie wensen. Jullie huwelijk kan voltrokken worden bij een gemeente maar natuurlijk ook op een bijzondere locatie, in Nederland óf in het buitenland. Als jullie in een gemeente trouwen, dan schakelen jullie mij in als zelfstandig trouwambtenaar en word ik voor één dag benoemd als trouwambtenaar voor deze gemeente.
Willen jullie op een bijzondere locatie trouwen die door de gemeente niet gezien wordt als trouwlocatie? Dan kunnen jullie eerst voor de wet trouwen en ‘Sarah Trouwt’ inschakelen voor jullie ceremoniële huwelijksvoltrekking op jullie eigen locatie. De diverse mogelijkheden licht ik graag toe tijdens een telefoongesprek of tijdens onze vrijblijvende kennismaking.