“Lieve Sarah, bedankt voor je fantastische bijdrage aan onze bruiloft, alle lof!!! Wij kijken terug op een waanzinnige dag, de natste maar tegelijkertijd de warmste dag. Wij hebben enorm van je speech genoten. Nogmaals bedankt!”
Bernard en Louise


“Wij zijn erg tevreden met zowel de aanpak als de speech van Sarah voor onze bruiloft. Wij voelden direct een klik met haar zodat het ons geen enkele moeite kostte om openhartig te zijn. Sarah heeft ruimschoots de tijd genomen om naar ons te luisteren en de juiste toon weten te treffen in haar verhaal. Ze heeft onze verhalen, teksten en gevoelens perfect weten te vertalen naar de trouwceremonie. Haar uitstraling is warm, professioneel en oprecht geïnteresseerd.”
Carl en Martine


“Lieve Sarah, ontzettend bedankt voor de onvergetelijke dag die je ons bezorgd hebt! De trouwceremonie die jij voor ons verzorgd hebt was zo persoonlijk. Je woorden troffen precies dat wat voor ons belangrijk is, en wat ons tot ons maakt. Heel knap hoe je dit gedaan hebt. De samenwerking met jou, ook in de voorbereiding, hebben we als heel fijn en betrokken ervaren. Nogmaals enorm bedankt!”
Maartje en Joep

“Sarah heeft een geweldige speech geschreven voor/over ons. Het klopte helemaal, het was precies zoals wij wilden. Wel met emotie, maar niet te zwaar; treffend!
We hebben haar twee keer ontmoet, waarbij we de tweede keer uitgebreid over “ons” gesproken hebben. Dit heeft onze ceremonie daardoor super bijzonder gemaakt! En daar waren al onze gasten het roerend mee eens.”
Emy en Erik